Frederiksen finder pisken frem

Statsminister Mette Frederiksen har foretaget endnu en politisk kolbøtte. Med sit nye reformudspil vender S-regeringen tilbage til nogle af de tiltag – bl.a. den lavere dagpengesats til nyuddannede – som flere topministre tidligere har kaldt for “pisk” og “uintelligente”. Men tiderne har ændret sig, må man forstå. Er Mette Frederiksen ved at forvandle sig til en ny Helle Thorning-Schmidt? Eller er der tilpas mange afbalancerende tiltag, som vil kunne give regeringen ny succes? Reformudspillet er en åben invitation til de blå partier. Til gengæld spidser det til på landbrugsområdet, hvor de blå partier med et fælles udspil har presset den allerede fortumlede Rasmus Prehn op i et hjørne. Hør også om den seneste udvikling i Afghanistan-gate, Naser Khaders mystiske interview og balladen i Dansk Folkeparti, som begynder at minde om Fremkridtspartiets sidste dage. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også mit.information.dk/videnskab

One thought on “Frederiksen finder pisken frem

  1. Selvom vi er helt enige om teknikken med at præsentere tidsler, partierne bagefter kan bruge energi på at få pillet ud, så fortæller dén teknik en hel del om, hvorfor mange ikke gider gå ind i politik. Når man er helt ung drømmer man om, at det at gå ind i politik handler om, at skabe positive forandringer. Hvis politikerne gad spekulere lidt mindre i hvad der LYDER godt, og lidt mere i hvad der GAVNER os alle her i landet, ville meget være nået.

    Tak for endnu en god episode. God weekend til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.