Indgreb ødelægger Mettemors fortælling

Lovindgrebet i sygeplejerske-konflikten risikerer at komme med en politisk pris for S-regeringen. Statsminister Mette Frederiksen har lagt sig ud med en afgørende gruppe af kernevælgere, og hendes valgkamp-fortælling om at ville styrke velfærden har pludselig mistet musik. Samtidig vokser presset på forsvarsminister Trine Bramsen og udenrigsminister Jeppe Kofod i takt med, at nye oplysninger kommer frem om, hvem der vidste hvad – eller burde have gjort det – i forhold til situationen i Afghanistan. Samtidig forsøger Mette Frederiksen at stjæle endnu en bid af den politiske midte. Nu skal økonomisk ansvarlighed ikke længere være en borgerlig mærkesag. Og så er der sprængfarligt nyt i Messerschmidt-sagen: Nyt lydklip skaber tvivl om DF-ledelsens vidneforklaringer. Balladen i Dansk Folkeparti fortsætter. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også mit.information.dk/videnskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.