Kollaps i Kabul udstiller regeringen

Trods gentagne advarsler om et forventet kaos i Afghanistan valgte S-regeringen i ugevis at kigge den anden vej – og undlod at forberede evakueringen af ambassaden og de ansatte i Kabul. Skandalen har ramt særligt udenrigsminister Jeppe Kofod som en politisk vejsidebombe. Hvor længe holder han på posten? Naser Khader er til gengæld fortid hos de Konservative. Men var det for sent, og har Søren Pape fået ridser i lakken? Og hvad med Khader selv? Er han færdig i politik? Det er bare nogle af spørgsmålene i en uge, der også har budt på et iltert modangreb fra Morten Messerschmidt, og så blev statsminister Mette Frederiksen tvunget til at lave en ministerrokade, da Joy Mogensen trak sig som kulturminister. Hvorfor blev rokaden så lille? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.taxhelper.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.