Dom gør ondt værre for DF

Fængselsdommen til Morten Messerschmidt kaster Dansk Folkeparti ud i en overlevelseskamp. Reelt blev han fældet af sine egne partifæller, der vidnede imod ham i retssagen – og nu venter et giftigt opgør om magten i partiet. Messerschmidts skæbne afgør Dansk Folkepartis fremtid. Samtidig er de Radikale blevet ramt af endnu en metoo-sag. Kristian Hegaard har udøvet grænseoverskridende adfærd og har valgt at trække sig fra Folketinget. Jakob Ellemann har også sine ubehagelige udfordringer. Målingerne er elendige, men nu skal partiet i offensiven, og blå blok skal samles. Kan det overhovedet lade sig gøre? Og hvad med Pape og det problem, han har fået på halsen? Problemet hedder Naser Khader, og han forsvinder ikke af sig selv. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.taxhelper.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.