Karakterbog til partierne – 2021

Coronaen har fyldt næsten alt og har dikteret det meste af det, der er foregået inde på Christiansborg. Men nu er dansk politik – sammen med resten af samfundet – på vej tilbage mod mere normale tilstande. Hvordan er partierne sluppet gennem en af de mest specielle perioder i dansk politik? Det får du et bud på i denne udsendelse, hvor vi giver partierne karakterer. Og der er flere partiledere, der skal have læst op på pensum, hvis de skal have en chance for at bestå den næste eksamen. Derudover har vi besøg af valgforsker Kasper Møller Hansen, der er på gaden med bogen ”Klimavalget” om valget i 2019. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

2 thoughts on “Karakterbog til partierne – 2021

  1. Tak for et rigtigt godt afsnit – særligt indslaget med valgforskeren, Casper Møller hansen, var yderst indsigtsfuld – god idé at tage eksterne folk ind, fra tid til anden, med speciale inden for et givent felt. Jeg kan imidlertid undre mig lidt over, at I slet ikke nævner Naser Khader i dagens afsnit. Det er selvfølgelig stadig “early days”, men kunne være interessant at spekulere i om de Konservative i kommende tid vil vise sig i stand til at opretholde den ellers høj karakter, I har givet dem fim. dagens afsnit 🙂

    1. Hej Michael

      Tak for ros. I forhold til Naser Khader så var det en anelse vanskeligt for os at forholde os til historien, der breakede fredag den 2. juli – idet vi havde optaget udsendelsen den 25. juni …

      Bedste hilsner, Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.