Regeringen er klar til valg

Selvsikkerheden mangler ikke noget: Statsminister Mette Frederiksen har netop lanceret en omfattende 10-års plan, der skal få flere i job – også indvandrerkvinder, og så skal det være slut med uddannelsessnobberi. De unge skal uddannes til jobs, som der rent faktisk er behov for i fremtiden. Udspillet tegner et billede af en regering, der er klar til valg, måske allerede til efteråret – og det er ikke lige det, der står allerøverst på de borgerliges ønskeseddel. Til gengæld ser det svært ud for S-regeringen at kunne finde flertal for en reform af kontanthjælpssystemet, hvor højre- og venstrefløjen står på hver sin side af Socialdemokratiet. De brede forligs tid kan være forbi. Hør også om eftermælet for netop afdøde Poul Schlüter, der bisættes grundlovsdag. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

3 thoughts on “Regeringen er klar til valg

  1. Hej, jeg kan ikke lige se 29 kr. tilbuddet på dkpol.dk – og tak for en god udsendelse

      1. Super. Har tilmeldt mig – og læst et par gode indlæg med fokus på andet end det, jeg ellers læser og hører i den daglige mediestrøm. Blandt andet interessant artikel om den kongelige vaccineproduktion i Thailand …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.