Frederiksen ydmyger sig selv

Statsminister Mette Frederiksen har taget en gevaldig kolbøtte og vil nu bringe både danske børn og tre mødre hjem fra Syrien. Stik modsat hvad hun har sagt igen og igen i de seneste måneder. Det er et stort politisk nederlag. Officielt er forklaringen, at situationen i lejrene er blevet så alvorlig, at det nu er nødvendigt af hensyn til Danmarks sikkerhed. Men de nøjagtig samme advarsler kom fra PET allerede sidste forår. Behændigt forsøgte udlændingeminister Mattias Tesfaye at aflede opmærksomheden med sit forslag om et udrejsecenter på Langeland. Men måske bliver det slet ikke til noget alligevel, efter SF har stillet sig på tværs. Samtidig truer Enhedslisten nu med at vælte regeringen, hvis den laver et bredt forlig om det nye kontanthjælpssystem. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

One thought on “Frederiksen ydmyger sig selv

  1. I udtalte Antony Blinkens navn forkert. Husk hans fornavn er uden h.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.