Støttepartierne bliver kørt over

Socialdemokratiet elsker asfalt – ligesom de borgerlige partier. Regeringens nye transportudspil er derfor en invitation til forlig med blå blok, men skaber derfor også stor utilfredsshed blandt støttepartierne. De havde håbet på mindre motorvej, mere kollektiv trafik og endnu mere CO2-reduktion. Men S-regeringen satser åbenlyst på et bredt samarbejde henover midten. Nu også i udlændingepolitikken, hvor det med aftalen om den såkaldte taskforce, der skal se på, om de danske børn kan hentes hjem fra Syrien, er lykkedes at dæmpe gemytterne. I hvert fald for en tid. For uenighederne ligger fortsat og lurer, og presset på udenrigsminister Jeppe Kofod er bestemt ikke gået væk. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

One thought on “Støttepartierne bliver kørt over

  1. Må give jer fuldkommen ret i, at det politiske landskab var en tynd kop the.
    Alligevel lykkedes det jer, at få lavet endnu en spændende episode om ugens få højdepunkter i dansk politik. Tak for indsatsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.