Ingen husker Ellemanns sejr

Endelig lykkedes det for Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen at sætte dagsordenen – og tvinge statsminister Mette Frederiksen til at flytte sig. Men sejren i aftalen om den gradvise genåbningsplan druknede bare straks i Britt Bagers exit og skifte til de Konservative. Og målingerne peger kun én vej for Venstre – nedad. Presset på S-regeringen er dog samtidig begyndt at blive mere alvorligt: Udenrigsminister Jeppe Kofods politiske liv begynder at hænge i en tynd tråd, selv om Mette Frederiksen gør sig mange og kryptiske krumspring for at redde ham. For måske kan det nu alligevel godt lade sig gøre at hente nogle af børnene til Danmark fra lejrene i Syrien? Andre ministre er også under voksende pres: Både justitsminister Nick Hækkerup og sundhedsminister Magnus Heunicke står med store forklaringsproblemer i minkskandalen, der bare bliver grimmere og grimmere for Mette Frederiksen. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

One thought on “Ingen husker Ellemanns sejr

  1. Det tjener jer til stor ære, at I bakkede med lastbilen. En åben erkendelse og det synes jeg mange andre også kunne lære af, for i kommentatorland er der nogle gange nogle, der udtaler sig meget skråsikkert, men bagefter tager fejl uden de nogensinde ville give samme beklagelse. Stor tommel-OP herfra for det!

    Det er pinligt at landets justitsminister ikke vil forholde sig til ulovlig instruks alene fordi den skal granskes af Granskningskommissionen. Man savner virkelig HVORNÅR regeringen vil begynde at LÆRE af de fejl der bevisligt ER begået. De har hidtil haft mere travlt med, at benægte, at der nogensinde ER sket fejl end at forholde sig til den manglende VILJE til at lære af de fejl, der sker. Det er lettere tragi-komisk, for den dag de endelig skulle blive klar til at lære, så er befolkningen så trætte af, at høre om corona, at der ikke kommer ret meget feedback fra den befolkning, som fejlene til dels er sket over for, og så er man igen klar til ‘same procedure as last year’, som vi hører i 90 års fødselsdagen hver nytårsaften…

    God weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.