Regeringen overhaler højre om

Socialdemokratiet efterlader ingen sprækker i strammerkursen: Nu skal det være sværere at blive dansk statsborger – det er de borgerlige og S-regeringen enige om – og statsminister Mette Frederiksen ville endda gerne gå endnu længere, hvis ikke de der irriterende internationale konventioner stod i vejen. Spørgsmålet er, om regeringen gik for langt, da den besluttede at aflive alle mink? Myndighederne var nemlig advaret om, at beslutningsgrundlaget var forkert. Og så har forsvarsminister Trine Bramsen været under tung beskydning. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Denne udgave af Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.