Exit Støjberg

Så fik Inger Støjberg vendt skråen – efter et bredt flertal i Folketinget netop har vedtaget rigsretssagen mod hende: I går meldte hun sig ud af Venstre og er foreløbig blevet løsgænger. Men Støjberg har langt fra givet op. Tværtimod. Hun står nu i en nøglerolle som kongemager mellem Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. Hvad hun gør nu, vil afgøre styrkeforholdet mellem de to rivaliserende partier på højrefløjen. Imens kan Jakob Ellemann måske håbe på endelig at kunne se lidt fremad? Han og Venstre har netop spillet ud med flere markante forslag på udlændingeområdet. Men er det nok til at stoppe vælgerflugten? Statsminister Mette Frederiksen må nyde opgøret – og kan supplere sine makrelmadder med popcorn – for balladen i blå blok gavner kun S-regeringen. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Denne udgave af Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk 

4 thoughts on “Exit Støjberg

   1. Hej Lisbet

    Tak for tanken!

    Linket ligger helt øverst på borgenunplugged.dk: Shop står skrevet med rødt. Støt os på 10er står skrevet med blåt. Hvis du er på mobiltelefon eller tablet, skal du gå ind i “scroll-menuen”.

    Bedste hilsner, Lars og Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.