Kan Stephanie Lose redde Venstre?

Sammenbruddet for Venstre synes totalt. Men pludselig øjnes et lys for enden af dødsspiralen: Stephanie Lose, den stærke kvinde fra Sønderjylland, står til at blive ny næstformand, og hun kan måske give Venstre en ny, tiltrængt og langt skarpere kant over for Socialdemokratiet og statsminister Mette Frederiksen. Samtidig er slutspillet om Inger Støjbergs skæbne i fuld gang. Her nøler Socialdemokratiet med at melde ud, om de også ønsker en rigsretssag – og det er der flere gode grunde til. Og hvad har Lars Løkke gang i? Et højst bizart tv-interview gjorde os ikke meget klogere. Eller hvad? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Denne udgave af Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.