Årskavalkade 2020

2020 har været et vanvittigt og højdramatisk år i dansk politik. Omvæltningerne stod i coronaens og ikke mindst i minkens tegn. Hele det politiske spillebræt blev rystet – med metoo-bølgen, Arne-pensionen, Støjberg og Instrukskommissionen. De store klimaaftaler markerede også et reelt vendepunkt i den grønne omstilling, og så fortsatte nedturen for Dansk Folkeparti, for slet ikke at tale om Alternativet, som kollapsede for åben skærm og nu ser ud til blot at ende som en farverig parentes. Vi har udvalgt de 10 mest spektakulære begivenheder fra dansk politik i 2020. For det blev bare vildere og vildere. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

2 thoughts on “Årskavalkade 2020

  1. Engelske dronning Elizabeth ville nok bruge betegnelsen ‘annus horibilis’ om året 2020. Man skulle næsten tro det betød sur r*v, men det har virkelig været et forfærdeligt år i dansk politik, som I så fint fik illustreret med jeres pluk i hændelser. Jeg synes I kom fint omkring med udvalget af begivenheder, og vil gerne afslutningsvis sige tak for et godt år med mange gode analyser. Det glæder mig, at folk har taget godt imod Lars Trier Mogensen som ny vært, og jeg synes også selv han absolut har vundet ved nærmere bekendtskab. Det er som om han bare matcher godt i det format, du har bygget op, og måske endda bedre end det du og din fætter havde før.
    Glædelig bagjul til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.