Nu klapper minkfælden

Så gik den ikke længere: Statsminister Mette Frederiksen og regeringen undslipper ikke at blive stillet til ansvar for minkskandalen. I går blev et flertal i Folketinget enige om at nedsætte en granskningskommission. Radikale Venstres enfant terrible Jens Rohde lykkedes dermed med sit finurlige forslag om en ny form for parlamentarisk kulegravning. Og det kan komme til at gøre ondt på regeringstoppen. Til gengæld kører alt andet som smurt i olie for S-regeringen: Mette Frederiksen har stor succes med at kortslutte de etablerede medier ved hovedsageligt at kommunikere blødt, indfølende og hyggeligt via sociale medier. Og med en udramatisk finanslov, rød bilaftale og grøn skattereform har finansminister Nicolai Wammen fået pladen fuld, inden han nu tager på forældreorlov. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.