Mink-gate vil jagte Mette F

Regeringen har mistet kontrollen med corona. Først spredte smitten sig i Folketinget, og har nu gjort Christiansborg til det farligste sted i landet. Dernæst er det blevet afsløret, at S-regeringen sad advarslerne om muterede mink overhørigt – og derfor nu har været nødt til at lukke hele Nordjylland ned. Danmark risikerer i værste fald at blive det nye Wuhan, og statsministerens autoritet som den stærke commander-in-chief er for alvor svækket. Til gengæld kan Mette Frederiksen glæde sig over, at de Radikales nye leder Sofie Carsten Nielsen pludselig har skiftet kurs og nu vil indtage en mere pragmatisk rolle som støtteparti for regeringen. Dramaet om næste års finanslov kan derfor afblæses. Valget af demokraten Joe Biden som USA’s 46. præsident har også sendt et lettelsens suk gennem regeringskontorerne – i hvad der på alle måder har været en turbulent nyhedsuge. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

One thought on “Mink-gate vil jagte Mette F

  1. “Hvad der ikke kan forklares, kan ikke forsvares” må være konklusionen på coronagate. Borgerne bakker, som I siger, fint op, hvis man fornemmer, at der er fornuft bag beslutningerne. Men langsomt, men sikkert, er der ved at vise sig tegn på, at regeringen tror sig politisk udødelig efter de nærmest pr. definition fik ja til hvad som helst. Når man kan forbyde bryllupper, fordi der er mere end 10 gæster, men kan tillade swingerklubber, at gå over samme antal, så begynder logikken at svigte, især når man betænker hvor tæt man normalt befinder sig i den slags klubber.

    Ikke et ondt ord om swingerklubber. Folk skal være velkomne til at dyrke al den sex, de lyster – så længe der er gensidig samtykke til hvad der end foregår… 🙂

    Tak for endnu en god episode. Jeg hørte det først i dag, da jeg havde besøg af børnene denne weekend. God uge til jer begge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.