Løkke har et ekstra es i ærmet

Han har brændt alle broer bag sig. Med sin nye bog har Lars Løkke Rasmussen fået samlet hele Venstre – imod sig selv. Selv de nærmeste venner har lagt afstand til den tidligere formand i ugens løb. Men man skal aldrig undervurdere Løkke, og han har stadig et altafgørende trumfkort tilbage. Hør hvordan Løkke pønser på at lave ravage. For alvor. Derudover handler det om magtspillet om finansloven. Støttepartierne hyler og skriger over, at der er alt for lidt fokus på klimaet. Men hvad har Enhedslisten, SF og de Radikale egentlig at true med? Ender det med, at støttepartierne bliver fodret med deres egne haler, og Wammen og Fredriksen får deres vilje? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

2 thoughts on “Løkke har et ekstra es i ærmet

  1. En meget venlig analyse af finansminister Wammen…
    Jeg synes den skarpeste kontrast er Løkke fra dengang han var finansminister. Nicolai Wammen har svært ved at fremstå troværdig. Han snakker udenom, så selv Kristian Jensen bliver tydelig. Det er et problem, når man tager i betragtning, at man i nyere tid har tradition (Fogh-Løkke) for, at finansministre er næst i rækken, hvis en statsminister får et velbetalt job, som I har nævnt i udsendelsen.
    Men ellers tak for endnu en god podcast om ugen i #dkpol

    1. Vi er flinke, det ved du, Henrik 🙂 Men hahaha, good one med Kristian Jensen!
      Tak for ros!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.