Er Mette F. fedtet ind i FE-skandalen?

Spiontjenestenen FE’s ulovlige overvågning af danske statsborgere er eksploderet på Christiansborg. Skandalen kan ramme statsminister Mette Frederiksen: For hvor meget vidste hun om den hemmelig stat i staten, og har regeringen reelt ført Folketinget og befolkningen bag lyset? I denne uge skulle dansk politik ellers have handlet om Arne og politireformen. Men sådan gik det ikke. Frederiksen har dog ikke opgivet trangen til kontrol: Nu skal Statsministeriet nemlig opgraderes med endnu flere politiske rådgivere. Efterfølgeren til ‘vicestatsminister’ Martin Rossen er fundet, og valget faldt på hendes anden håndgangne mand, Martin Justesen. Er statsministeren ved at lukke magten omkring sig selv, eller er forklaringen en anden? Få tre bud i denne uges “Den gode, den onde og den grusomme”. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

One thought on “Er Mette F. fedtet ind i FE-skandalen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.