Har Ellemann fundet vindersagen?

Statsminister Mette Frederiksen har stjålet billedet med Arne-udspil og ny udlændingeoffensiv. Alligevel er det netop lykkedes for Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen at lancere en ny offensiv, der virkelig kan komme til at gøre ondt på Socialdemokratiet: Han er ved at vende tilbage til Anders Foghs succesfulde vinderformular fra 00’erne, nu igen med fuld appel til alle de mange ældre vælgere, der er forfærdede over de syge tilstande på landets plejehjem. Samtidig presses Venstre dog af de Konservative, der buldrer frem i målingerne. Efter en lang periode med corona-lammelse på Borgen er dansk politik atter blevet højdramatisk. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

4 thoughts on “Har Ellemann fundet vindersagen?

  1. Godt svar fra LTM til den tossede lytter. Det var god karma, at ønske velkommen som svar på dén kommentar.

    Jeg vil sige det sådan, at jeg godt kunne lide din fætter, fordi hans svar ind imellem provokerede min egen politiske analyse. Det er rart at lytte til folk, som mener noget andet, for det lærer vi af.

    Lars’ stil er mere ‘glat’ og ‘diplomatisk’ med mindre kant, men bestemt stadig med fornuft. Så lad os give Lars en fair chance. Mr Qs fodtryk er svære at følge op på, men det skal nok gå alt sammen. Jeg lytter i hvert fald videre til andet afsnit… 🙂

    God weekend til jer.

  2. Jeg har også tænkt mig at give Lars T. en reel chance, men hvorfor kunne Henrik Q. ikke fortsætte?

    1. Det er vi glade for, Birgitte! Henrik har jo fået job på BT. Og BT ønskede ikke, at han fortsatte med at lave Borgen Unplugged.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.