Den gode, den onde og den grusomme

Mette Frederiksen har mistet grebet om corona-krisen. Efter et forår, hvor hun selv personligt tog hele æren for den resolutte nedlukning, er det nu blevet langt mere tilfældigt, hvad der sker med genåbningen. Smittetallene er steget, men de forviklede forhandlinger om en ny fase 4 kulminerer her fredag. Særligt Venstre er langt om længe kommet ind i kampen: Inger Støjberg er tilbage. Samtidig er spillet på Borgen om den differentierede pension for alvor begyndt. Flere partier er begyndt at byde ind med kontante krav.: De Konservative vil have skattelettelser og Dansk Folkeparti kræver udlændingestramninger. Kan statsministeren få enderne til at nå sammen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.