Selvdestruktiv opposition

I dag begynder forhandlingerne om EU-budgettet, der lignede en tabersag for Mette Frederiksen – lige indtil Jakob Ellemann fjernede fokus. Nu skændes de borgerlige – både om EU og om den økonomiske genopretningsplan herhjemme. Tilsyneladende kan oppositionen ikke blive enige om noget som helst – det er historisk selvdestruktivt. Der er også problemer for et par ministre. Dan Jørgensen bliver beskyldt for at være arrogant – så meget at de netop afsluttede forhandlinger om en ny affaldshåndtering var tæt på at køre af sporet. Og Magnus Heunicke står til at miste en del af den historiske magt, han fik med epidemiloven i marts. Og så taler vi selvfølgelig også om Martin Rossens exit fra Statsministeriet. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.