Nu tør Mette F. ikke længere køre solo

Halvanden måned inde i Corona-krisen vil statsministeren nu pludselig have nogen at dele ansvaret med. Hun tør ikke andet. Derfor bliver oppositionen indraget i projekt ”Danmark åbnes igen”. Og oppositionen træder høfligt til – dén tør heller ikke andet, selv om mange finder genåbningen alt for beskeden. I Venstre er det kun Lars Løkke, der for alvor tør sige fra. Er det mon koordineret med Ellemann? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Nu tør Mette F. ikke længere køre solo

  1. Jeg synes nu Thomas’ spørgsmål om hvorvidt man burde revurdere lysten til at sende ALLE pressemøder direkte, som blev afvist af Henrik, var det rigtige spørgsmål. Lige nu fremstår #dkmedier som mikrofonholdere, fordi #dkpol driver dem rundt i manegen. Viljen til at følge op har været forsøgt før, og fx Nicolai Wammen har jo stået med violinen så det nærmest er pinligt at have studeret kommunikation.

    Jeg mener afgjort, man burde genoverveje om ikke det var bedre at redigere formatet, FORDI regeringen ikke formår at gøre det nuværende format interessant nok, FORDI de ikke svarer. Så vil nogle S-tilhængere så mene, at V-LA-K gjorde det samme, men den holder jo ikke, for dengang havde man fælles front med opfølgende spørgsmål….

    Anyway, god weekend – og som altid god ping-pong undervejs. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.