Kønt er det ikke – men det virker

Regeringen beskyldes for magtfuldkommenhed og stram styring. Men det virker. Og derfor kan Mette Frederiksen også tillade sig at melde afbud til 1. maj i Fælledparken. På et punkt er regeringen dog i problemer: Forhandlingerne om udligningsreformen er kommet skidt fra start. Regeringen er i flere omgange blevet taget i at lægge forkerte tal frem, borgmestre over hele landet er sure – og mens Kristian Thulesen Dahl opfordrer Mette Frederiksen til at afbryde forhandlingerne, så stiller Jakob Ellemann-Jensen nu flere markante krav, hvis Venstre skal være med i aftalen. Hvem har de bedste kort på hånden – Ellemann eller Frederiksen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.