SAS-video kløver blå blok

Den nye reklamefilm for SAS har taget al fokus de seneste par dage i dansk politik. Det er værdipolitik på den helt store klinge, og slagsmålet kløver Folketinget midt over og udstiller samtidig, at der er to typer borgerlige – nemlig liberalisterne og de nationalkonservative. Hvilken side har Socialdemokratiet så valgt? Ja, hvis vi skal tro Rasmus Stoklund, så er Socialdemokratiet på samme side som Dansk Folkeparti. Hvor klogt er det til gengæld, at Jakob Elllemann-Jensen vælger at ligge helt på linje med de Radikale i denne sag? I al fald er det ikke meget opbakning, han får fra sine egne. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “SAS-video kløver blå blok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.