12 thoughts on “WAKE-UP CALL

 1. Tak for indsatsen gennem årene. Jeg håber der melder sig nogle gode sponsorer, så programmet kan fortsætte. Vi har ikke altid været enige, men I har i det mindste været værd at lytte på, så kæmpe tommel-op herfra.

  God weekend. 🙂

 2. Tak for beskeden. Jeg har taget mig sammen og meldt mig på 10.dk. Jeg håber, at andre vil gøre det samme, så jeg kan blive ved at nyde jeres jeres podcast.

  Venligst

  Jens Dam Lundgaard Sørensen

 3. Jeg har med stor interesse hørt jeres podcast og har selvsagt meldt mig som bidragsyder før jul. Jeg var chokeret over at høre, at I nu ville sætte produktionen på pause!
  Hvor mange bidragsydere/sponsorer skal der til før I fortsætter og hvor langt er vi derfra?

  1. Kære Henrik

   Tak for støtten!

   Vi har ikke defineret et bestemt beløb. Vi kunne blot konstatere, at det var for lavt – og at det ikke rigtig flyttede sig. Der er heldigvis rigtig mange, der har reageret positivt på “nødråbet”. Vi håber, at donationer plus kommercielle samarbejdspartnere i fællesskab bringer os op på et beløb, der nogenlunde modsvarer den tid, vi lægger i udsendelsen.

   Bedste hilsner, Thomas

 4. Jeg meldte mig som bidragsyder før jul og har derfor kun nået at bidrage til en enkelt udsendelse. Men jeg nyder at høre om politik fra folk, der ved hvad de taler om og jeg håber virkelig I fortsætter.
  Bedst. hils. Birgitte

 5. Så lykkedes det at tilmelde mig som bidragsyder! Jeg håber der er (økonomisk) opbakning, så vi fortsat kan høre politisk journalistik på højt niveau fra jer.

  Mvh
  Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.