2020 bliver Tulles skæbneår

Magten skiftede hænder i 2019, og DF befinder sig i en alvorlig krise. Mette Frederiksen og den nye regering har fået en historisk nem start. Ikke så meget på grund af egne fortræffeligheder men mere på grund af al balladen i blå blok, der kulminerede med Lars Løkke Rasmussens afgang som formand for Venstre. Vi ser tilbage på året, der nu snart er gået, men kommer også ind på nogle af de største historier fra den forgangne uge – blandt andet siger Uffe Elbæk farvel til Alternativet. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

3 thoughts on “2020 bliver Tulles skæbneår

 1. Mr. Q skal have nye batterier i sin lommeregner, for 701 støtter er OVER 2% af 35.000. 1% er 350, og 2% er således 700…

  Helt ærligt. Jeres dans omkring begrebet ‘per*er’ er lidt overraskende. Det var uanstændig tone, og der MÅ saftsuseme da snart være noget analyse, som også handler om, at kalde en skovl for en skovl. Sproget i #dkpol er snart så grimt, at det bliver kvalmende. Jeg vil blæse på hvem jeg fornærmer, når jeg siger, at det stuerene snart er et fremmedord for ALLE kommentatorer. Med andre ord: det MÅ være på tide, at der findes bare enkelte, der standser det skred, der er sket i retorikken…

  Anyway, glædelig jul og godt nytår.

  1. Kære Henrik

   Det er ikke vores job at være politisk korrekte – eller det modsatte. Vi analyserer dansk politik, og i forhold til “perker” er analysen, at Pernille Vermund gør som hun gør med åbne øjne, og at der er et publikum til det. Vi siger jo netop, at hvis det eksempelvis var Mette Frederiksen, der havde sagt det samme, ville historien have været en anden. Vi dømmer ikke. Vi vælger ikke side. Vi analyserer.

   Bedste hilsner – glædelig jul
   Henrik og Thomas

   PS. Om det er lige under eller lige over to procent – det er under alle omstændigheder noget i underkanten. Det er analysen herfra;-)

   1. En del af analysen – uden at dømme – kunne også være, at vurdere om tonen var gået for tredive år siden. Jeg synes der er kommet en tendens i #dkpol til, at når alle siger noget, så er det pludselig stuerent…

    Jeg erkender vi bare må være enige om at være uenige. 🙂

    Jeg må bare stilfærdigt konstatere, at vi må i arbejdstøjet, hvis vi efterhånden skal have vendt #dkpol til at bruge lidt mere takt og tone.

    På genhør i 2020 – I fortjener stor tommel-op for, at I svarer på kommentarer. Der kunne andre medier lære en del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.