Fremad – eller tilbage?

Så fik vi Partiet Fremad. En Marche, som de siger i Frankrig. Spørgsmålet er, om det nye parti overhovedet har en fremtid i blå blok, der efterhånden er ved at drukne i små partier. Hvor fedt er det lige for Jakob-Ellemann og hans drømme om at blive statsminister? Det prøver vi at give et svar på – samtidig med, at vi også ser nærmere på de intensiverede anklager mod regeringen om magtfuldkommenhed og kammerateri. Og hvad pokker sker der lige med finanslovsforhandlingerne? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Udsendelsen er produceret i samarbejde med www.tietgen.dk/borgen

 

One thought on “Fremad – eller tilbage?

  1. Fremragende udsendelse. Hver uge er Borgen Unplugged et fast programpunkt. Nogle tager på pub fredag eftermiddag. Personligt, sætter jeg mig ned og lytter til Borgen Unplugged. Alle får så hatten passer. Det er sådan man laver journalistik om dansk politik! Stor klasse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.