Hva så, Ellemann?

Det har været nogle vanvittige uger for Venstre, men nu er der lys for enden af tunnelen med Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg, der officielt har meddelt deres kandidatur som henholdsvis formand og næstformand. Men hvor stor en risiko løber Venstre ved at gøre Støjberg til næstformand med en undersøgelseskommission hængende over hovedet? Og hvad vil Ellemann egentlig – hvad bliver hans politiske projekt? Vi runder selvfølgelig også regeringens aftale med støttepartierne om et midlertidigt børnetilskud til familier, der er ramt af integrationsydelsen eller kontanthjælpsloftet – en aftale, som blå blok kalder for løftebrud. Derudover kommer vi blandt andet ind på en ballon på Kgs. Nytorv og har seneste nyt om Henrik Sass Larsen, der er tilbage i en noget speciel rolle på Christiansborg. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.