Så begynder nervekrigen

Det blev et højdramatisk valg, der mere end halverede Dansk Folkeparti og nærmest udraderede Liberal Alliance. Anders Samuelsen blev ikke valgt ind og har taget konsekvensen og er trådt tilbage som politisk leder. Valget blev en triumf for Mette Frederiksen og rød blok – hvis man da ellers tæller de Radikale med som røde. Hvordan i alverden skal Mette Frederiksen få enderne til at nå sammen? På bagvendt vis blev valget også en triumf for Lars Løkke Rasmussen; han mistede regeringsmagten, men med sin desperado-udmelding dagen før valget skaffede han Venstre et godt resultat og sikrede sin egen overlevelse som partiformand. Til gengæld havde Kristian Jensen ikke meget grund til at være glad. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.