Derfor skamrider Løkke Tour de France

Det blev ugen, hvor der gik cykelløb, Syrienskrigere og Riskær i det meste. Der var derimod ikke mange, der opdagede, at regeringen med en feberredning forsøgte at lappe på det sundhedsudspil, der hidtil har været en kommunikationsmæssig katastrofe. Nu er forhandlingerne om reformen gået i gang, og alt tyder på, at regeringen og Dansk Folkeparti kan blive enige – og måske går Alternativet endda også med i aftalen. Men er det for sent for Løkke at gøre reformen til en vindersag? Det spørger vi om i en uge, hvor bølgerne er gået højt – både i Folketingssalen og i Debatten på DR2. Lyt og bliv klogere på det hele. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.