Bringer Riskær ny spænding ind i valgkampen?

I næste uge er Klaus Riskær Pedersen klar til stemmesedlen. Men hvad siger kaos-segmentet blandt vælgerne mon til, at Klaus Riskær på forhånd lover at støtte den siddende statsminister? Bliver det for friseret for dem? Eller kan Riskær blive den trængte Lars Løkkes redning? Han har i al fald brug for al den hjælp, han kan få. For mens Venstre nærmest er i intern borgerkrig om sundhedsreformen, har Socialdemokratiet ramt plet med forslaget om tidlig tilbagetrækning, der ser ud til at være dén vindersag, som kan bringe Mette Frederiksen i Statsministeriet. Men hvad så efter valget – risikerer Socialdemokratiet da en ny løftebrudsdiskussion? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Bringer Riskær ny spænding ind i valgkampen?

  1. Super afsnit – og tak fordi I ofrede jer her til aften. 🙂
    Apropos Henrik Sass Larsen, så var der for nylig et afsnit af podcastet Slotsholmen, hvor hr. Sass faktisk medviirkede. Det ved Mr. Q nok i forvejen, men hvis ikke, så var det værd at bruge lidt tid på, for han forsøger sig med lidt udenomssnak på flere af de spørgsmål, han får undervejs…
    God weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.