Thulesen ydmyger Løkke

Hvis der er to partier, der står sammen, så er det Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti. Socialdemokratiet har stemt for paradigmeskiftet, og DF støtter forslaget om at lade nedslidte danskere gå tidligere på pension. Hvor stor en gamechanger er det i dansk politik? Hvor presset er Statsministeren? Og hvad afholder egentlig Dansk Folkeparti fra at lave deres Plan B om til Plan A og støtte Mette Frederiksen i stedet for Lars Løkke? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Thulesen ydmyger Løkke

  1. Tak for endnu et godt afsnit.
    Én væsenligt pointe: i det nyeste #skolevalg var der en opbakning *under* spærregrænsen for Nye borgerlige – det ser Tulle nok som interessant signal, når nu man alligevel for DF har udsigt til en nedgang i antal mandater…
    Håber I får mange flere støttende lyttere. I gør jo et godt stykke arbejde. Tak for det. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.