Dér røg Løkkes julehumør

Kan man købe sig til adgang til Lars Løkke Rasmussen, hvis man donerer penge til Løkkefonden? Det er nu igen blevet et af de helt store spørgsmål i dansk politik. Og som om, det ikke er slemt nok for Løkke, så er de Konservatives soloudspil med massive skattelettelser kommet noget på tværs for statsministeren, der også kan notere sig intern uro i Venstre i forhold til regionernes fremtid. Læg så dertil, at de seneste målinger er et mareridt for Løkke. Glædelig jul, statsminister.

One thought on “Dér røg Løkkes julehumør

 1. Se lyst på det drenge: nu kan I blive del af Old Boy Network – det kræver sin alder. 🙂 [Drillenisse-humor for fuld udblæsning]
  Det med I ikke kan få den op, må I altså til lægen med…
  ***************************************************************************************************************
  Før det stikker helt af, så tilbage på sporet. 🙂

  Interessant med aktindsigten på DR3-/Nordisk Film-produktionen.

  Faktum er også, at uanset hvad Løkke ønsker ang. topskat, så står og falder de borgerliges muligheder med hvad DF vil give dem lov til at gennemføre. Man kunne jo allerede på dagen hvor SP talte for en topskattelettelse høre René Christensen sige, at hvis der skal være skattelettelser skal det være i bunden. Det siger de af to grunde:
  1. for at p*sse territoriet af
  2. for at tækkes de socialdemokrater, som kunne fristes til at stemme på dem

  Det er en god pointe om, at man ikke må lyve om tilskud til Løkkefonden for møde med Lille Lars. Sjovt nok var der en del på #SoMe som begyndte at råbe korruption, og det devaluerer begrebet. Der er kæmpe forskel på korruption i Cosa Nostra/siciliansk eller Cuba-stil og så at donere/købe sig til et møde med en minister. Især fordi man i den oprindelige betydning har en forventning om et bestemt resultat i ens favør, hvorimod det dog indtil videre kun er kvotekongerne, der synes at kunne bevises er mere end tilfældig
  [Hvis man i øvrigt skulle holde møder med alle dem, der ‘føler sig berettigede’ ud fra *deres* kriterier, kunne man ikke lave andet end at holde møder døgnet rundt ;-)]

  Tak for god podcast.

  Glædelig jul og Godt nytår til jer. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.