Mette ramt af børne-boomerang

Socialdemokratiet og Mette Frederiksen er gået i offensiven og har rettet et frontalangreb på Lars Løkke Rasmussen og regeringen. Og de har gjort det på et helt klassisk område for Socialdemokratiet – nemlig på fordelingspolitikken. Til gengæld har hun problemer med påstanden om at ville være ”børnenes statsminister”. Vi runder – blandt meget andet – også de seneste rygter om, at Venstrefolk på Christiansborg forsøger at overtale Jakob Ellemann-Jensen til at melde sig som formandskandidat. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Mette ramt af børne-boomerang

  1. Jeg er helt enig i, man med en vis berettigelse, kan argumentere for, at socialdemokraterne har et troværdighedsproblem. Det kan godt være, de kan sende enkelte røde raketter afsted i debatter og forespørgsler, men fundamentalt set opfattes de ikke som arbejderens parti. Derimod kunne mange godt føle, at socialdemokraterne er en bunke akademikere, som har glemt sine rødder. Dette uanset om man kan lide deres ændring på indvandrerspørgsmålet, for et er, at kommentatorer kalder det smart, men det kunne nemt vise sig at blive en boomerang på valgdagen, fordi man har ‘overset’ hvor grundlæggende enige mange arbejdere er med Poul Nyrups gamle udtalelse om DF…
    Mettes omkalfatring af Socialdemokratiet er SÅ massivt, at hun helst vil ‘skjule’ årsagerne – og her synes jeg det var godt I fik det sorte tårn ind i ligningen. Mette kendte den politiske situation, og vil være parat til at gøre det samme igen. Hun har gentagne gange været MEGET vævende omkring sociale ydelsers niveau og andre mærkesager for socialdemokraterne. Hvis hun dog bare havde modet til at sige tingene ligeud, men skulle lige have en bog fra Tesfaye med historierevision m.v. på banen først, så man kunne forvirre dem, der nøjes med at læse overskrifter.

    Kristian Jensen smadrede i princippet sine formandschancer, da han blev interviewet af Søren Lippert på TV2 News. Han ødelagde præcis al den goodwill som lå til grund for, at de Radikale havde rost ham på plakater. Så hvis man var i tvivl om, at Kristian Jensen kunne være en strammer, så blev den absolut fejet af banen i magasinet Lippert. :’-(

    God jul herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.