Lykketoft – et mareridt for Mette F

Socialdemokratiet troede, at de kunne genere Venstre og især Kristian Jensen ved at sende Lykketoft på banen med et uhørt hårdt angreb for sammenbruddet i SKAT. Men angrebet har udviklet sig til et mareridt for Mette Frederiksen. Hun markerede sig også i ugen med et udspil om, at uligheden skal mindskes, og de rige skal betale regningen: skatterne på renteindtægter og kursgevinster fra obligationer og aktier skal hæves. Hermed er der skabt klassisk kant til de borgerlige frem mod valget. Men hvad med formanden selv? Kneb det ikke for Mette Frederiksen at skabe kant i den direkte konfrontation med statsministeren under spørgetimen i tirsdags? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged er sponseret af www.parkpark.dk

One thought on “Lykketoft – et mareridt for Mette F

  1. Mette F står jo også nøgen (ref: kejserens klæder) når det gælder at indføre skatter for høje indkomster og aktier. Da hun var i regering under HTS fulgte de røde den blå økonomiske politik, så folk vil jo straks kæde det sammen med ‘millionærskat’, og straks blive mindet om løftebrudsdiskussionen. Det var Søs’ høflige råd i News & Co forleden, at hun ikke skulle have åbnet dén vinkel på dén måde… Mette har været passiv længe, og når hun forsøger at fremme socialdemokratiske dyder, så virker det som om de efterhånden er dem så fremmede, at de slet ikke kan argumentere ud fra dén målestok længere.

    Ja, det får man ikke ros for at sige i socialdemokratiske kredse, men min ærlige vurdering er, at blå blok får fire år mere hvis alt fortsætter som hidtil, for der kan ikke skabes et troværdigt alternativ så længe A fører den politik de gør netop nu.

    God weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.