Nedtælling til Finanslov

Alt tyder nu på, at det vil lykkes for regeringen og Dansk Folkeparti at blive enige om et paradigmeskifte i udlændingepolitikken. Bliver aftalen en sejr for Dansk Folkeparti, eller bliver den snarere et problem, fordi Nye Borgerlige – uanset hvad – vil sige, at det slet ikke er nok? Og så var det jo i sidste weekend, at Venstre holdt landsmøde. Det skulle have handlet om Venstres succeser men kom i stedet til at handle om én person: nemlig Inger Støjberg – i hvert fald i medierne. Ugen gav regeringen en kæmpe sejr på udlændingepolitikken. Men mordet på radioværten Nedim Yasar var på den anden side en udstilling af politikernes magtesløshed. Er indsatsen mod bander nu blevet banket tilbage? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged sponsoreres af www.parkpark.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.