Julevalg under opsejling?

Forhandlingerne om et paradigmeskifte i udlændingepolitikken ser ud til at blive endnu vanskeligere end først antaget. Kan det mon ligefrem tvinge Løkke til at udskrive et folketingsvalg? Kommer besværlighederne til at fylde på Venstres landsmøde i weekenden? Og hvad med Støjbergs ikke-afvisning af, at hun er i spil til at blive formand for Venstre den dag, Løkke træder tilbage. Skal dét ses som en krigserklæring til kronprinsen, Kristian Jensen? Og så er der jo den ildsprudlende socialdemokrat David Trads – vil det lønne sig for ham, at han nu er gået i kloster? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged sponsoreres af www.parkpark.dk

2 thoughts on “Julevalg under opsejling?

  1. Et julevalg kunne også være en rigtig god måde at få renset luften, uanset hvad resultatet ender med… 😉
    Det eneste ærgelige ved et valg er, at journalisterne er blevet meget passive ift at minde hr. Morten Messerschmidt om sin manglende indsats for at give OLAF de fornødne oplysninger. Selvom det ville være vand på DFs anti-EU mølle, at EU indførte en straf for manglende levering af dokumentation, så kan man godt undres over hvor trægt disse ting bevæger sig.
    Et kuriosum: selvom det skete EFTER I gik i gang med dagens afsnit, så var det lidt morsomt at miljø- og fødevareministeren (Jakob Ellemann-Jensen) i dag opholdt hele folketinget, fordi han ikke kunne være i salen da B5 om pesticider skulle starte op. Enhedslisten havde indkaldt ministeren da de fremsatte beslutningsforslaget, men ministeren var optaget i Europaudvalget, så han måtte indlede sin tale med at beklage, at han var optaget andetsteds.
    Det bliver en spændende weekend med det årsmøde, og mon ikke vi er en hel del,, som har tænkt os at se talen som ret sikkert bliver tv-transmitteret? 🙂

    God weekend, og tak for altid spændende analyser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *