Bliver den hellige konventions-ko slagtet?

Forhandlingerne om et paradigmeskifte i udlændingepolitikken er i fuld gang, men hvordan går forhandlingerne egentlig? Bliver Dansk Folkeparti og regeringen enige, eller falder det hele til gulvet? Det er et af de store spørgsmål i en uge, hvor skatteministeren har pudset Finanstilsynet på de store banker i sagen om udbytteskat, og hvor regeringen har måttet opgive planen om at gøre det nemmere at tiltrække udenlandsk arbejdskraft. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Bliver den hellige konventions-ko slagtet?

 1. Bare rolig, drenge. LA Frirum er et godt podcast, men mon ikke de fleste holder fast ved BorgenUnplugged? 🙂

  Angående gevinsten til fri parkering, så skal der lige gives lidt ananas i egen juice til fætter Henrik. Hvem vil ikke hellere vinde et eksemplar af bogen “For enhver pris”? Jeg har ikke bil, men læser stadig en hulens masse dejlige bøger. Henriks bog om HTS var jo fænomenal, så medmindre ‘ham den trælse’ står for over halvdelen, så lover det også godt for bogens kvalitet når man kender Henrik Qvortrups gode pen…

  Tak for godt program – og god weekend 🙂

  1. Hej Henrik

   Så må vi håbe, at du ikke vinder de kommende fire uger men i en af de fire efterfølgende uger:-)

   Tak! Og selv tak.

   Håber, du havde en god weekend
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.