Ydmygelse på ydmygelse

Nedtællingen til næste folketingsvalg er begyndt, og der er opløsningstendenser i blå blok, hvor regeringen møder den ene ydmygelse efter den anden. Statsministeren blev i denne uge tvunget ud i den anden rokade på mindre end to måneder. DF kalder den nye minister for ”hovskinovski”, og så har det såkaldte støtteparti også stukket en kæp i hjulet for et salg af TV2 og truer i øvrigt med at fyre Thyra Frank. Internt i regeringen anklager undervisningsminister Merete Riisager tidligere blå regeringer for at have ført rød uddannelsespolitik i årtier, og det gør hun samtidig med, at Socialdemokratiet går frem i en ny måling. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged produceres i samarbejde med www.racoon.dk

2 thoughts on “Ydmygelse på ydmygelse

 1. Bare en hurtig tommel-op for at sige, at ordet “fætter” bestemt ikke bliver sagt for tit. Jeg synes det er opmuntrende, at I forholder jer positivt til hinanden.
  Jeg har det på samme måde med min svoger. Det ville føles underligt at kalde ham “Brian” – så tag det ikke så tungt, hvis der er en enkelt, som reagerer på ordet.

  Det var langt værre med “stilfærdigt konstatere” i sin tid… 🙂

  God weekend.

  1. Hahaha, vi tager det skam bestemt heller ikke tungt:-) Og vi har, kan jeg stilfærdigt konstatere, tænkt os at fortsætte i samme stil.
   Tak for støtten – sådan helt generelt!
   God weekend!
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.