Kaptajn Løkke på den synkende skude

En dramatisk uge i dansk politik er slut. Vi giver dig den sammenhængende analyse og besvarer de afgørende spørgsmål: Hvad betyder det, at Søren Pind er ude? Kan Ellemann undværes som politisk ordfører? Har slapper-fløjen med Britt Bagers udnævnelse vundet? Er udnævnelsen af super-iværksætteren bare blændværk? Hvorfor får Eva Kjer lov at få comeback?  Og hvor sikker er Kristian Jensen på, at ingen vil udfordre hans magt? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged bringes i samarbejde med www.racoon.dk

One thought on “Kaptajn Løkke på den synkende skude

  1. I sidste uge omtaltes Rasmus Jarlovs twitter-reaktion på Socialdemokratiets forslag om en kontant belønning på 50.000 DKK til dem, der tager en ’fordelsuddannelse’. Jarlov klassificerede forslaget som ’det mest åbenlyse forsøg på at købe sig til stemmer for andre folks penge siden ældrechecken’.

    Husker at Venstre ved Folketingsvalget 2015 lovede at genindføre skattefradraget ’boligjobordningen’ med tilbagevirkende kraft. Løkke anviste længe førend at valget var blevet udskrevet, at boligejere skulle gemme kvitteringer for håndværkerydelser og børnepasning i hjemme. Boligejere havde derved mulighed for at beregne, hvad en genindført boligjobordning ville betyde i kontant udbetaling, hvis blå-blok kom til magten, inden de satte deres kryds på stemmesedlen.

    Så langt et borgerligt forsøg på ’at købe stemmer for andre folks penge’ med henblik på at tækkes en vigtig vælgegruppe. Jarlov og De Konservative stemte vel at bemærke for genindførelsen af skattefradraget kort tid efter, at Venstre-regeringen var tiltrådt.
    Man kan vel godt undre sig over, at et konservativt folketingsmedlem optræder så historieløst på de sociale medier?

    Mathias von Jessen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *