Samuelsen kæmper for sit politiske liv

Selv Anders Samuelsen kan indse, at han har fejlet. Men får det konsekvenser for ham nu, hvor det står klart, at skatteambitionerne endte med en lang næse? DF kan også se i vejviseren efter et paradigmeskifte i udlændingepolitikken. Løkke har kastet håndklædet i ringen og får ros for at have trukket en streg i sandet over for DF. Men blev den streg ikke kun trukket, fordi regeringen ikke kunne imødekomme Dansk Folkepartis krav? Og hvor dybfølt er Samuelsens undskyldning egentlig – og hjælper den noget som helst i baglandet, hvor flere nu presser på for, at LA skal forlade regeringen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Bragt i samarbejde med www.kaffekapslen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.