Kaos

Tre dage før jul vil det stå klart, om vi får ”historiske skattelettelser”. I modsat fald vælter regeringen – HVIS altså vel at mærke Anders Samuelsen denne gang tør satte handling bag ordene. Det er status efter en fuldstændig kaotisk uge på Christiansborg, hvor det med en feberredning lykkedes Lars Løkke Rasmussen at lande en aftale om finansloven fredag aften. Men skat og udlændingestramninger er stadig ikke på plads, og nu truer Liberal Alliance med at stemme nej til finansloven, hvis der ikke ligger en aftale om en skattereform inden jul. Dramaet fortsætter med andre ord. Vi forsøger at give dig et overblik over alle magtkampene og et bud på, hvor det hele ender. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Bragt i samarbejde med www.kaffekapslen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.