Mettes triumf

Mette Frederiksen og Socialdemokratiet blev de helt store vindere ved kommunalvalget, mens Dansk Folkeparti og Kristian Thulesen Dahl gik tilbage for første gang i partiets historie. Venstre gik også markant tilbage, men det formåede Lars Løkke Rasmussen fermt at bortlede opmærksomheden fra. Så hvis statsministeren overvejede et lynvalg, er de planer med sikkerhed pakket væk. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen unplugged er bragt i samarbejde med www.kaffekapslen.dk

2 thoughts on “Mettes triumf

  1. Så fornuftigt, at Kaffekapslen er blevet sponsor for Borgen Unplugged. Jeg er selv en rigtig glad kunde hos dem, og kan absolut bekræfte, at det er et rigtig godt sted at handle sine kapsler. Det var en kammerat gennem mange år, som første gang introducerede mig for konceptet – og det har jeg bestemt ikke fortrudt. 🙂
    Dog skal man bemærke, at man med tilbuddet IKKE selv vælger hvilke kapsler der følger med maskinen. Felterne er for-udfyldte på hjemmesiden under tilbuddet, og maskinen tilføjes ikke automatisk når man kommer over de 18 kapselpakker, for jeg har lige fyldt 21 i indkøbskurven…

    Ingen tvivl om, at Danmark er blevet rødere. Det skyldes jo til dels også, at man har slået fuld kraft på motoren i retning af den sorte individualismens politik, hvor man rendyrket mener, at ‘enhver er sin lykkes smed’, og man tilsviner navngivne grupper helt uden hensyntagen til det man kunne kalde den ‘gode politiske tone’ vi alle var vant til op igennem 1980’erne… Pludselig ser vi en retorik, som får mange til at mene, at DF har fået ALT for meget magt i dansk politik. Det uanset ens eget politiske ståsted, for man kan ikke komme udenom, at det er DF, der dikterer både musikken, dansen og hvor længe Lars Løkke får lov til at blive på posten. Han er ganske vel klar over, at selvom han påstod han ikke vil være statsminister for enhver pris, så har han for længst mistet anstændigheden gennem først VKO- og nu trekløveret efter HTS-perioden…

    Anyway, tak for et godt program – altid værdsat. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.