DF vil ydmyge Samuelsen

Regeringen vil hæve forsvarsbudgettet med 4,8 milliarder kroner om året. Claus Hjort Frederiksen taler om ”en skræmmende trussel” fra Rusland, men Dansk Folkeparti personificeret ved Marie Krarup mener, at regeringen overdriver. Og så er Claus Hjort og Anders Samuelsen i øvrigt heller ikke helt på bølgelængde i spørgsmålet om de værnepligtige. Vi ser på udspillet og runder blandt meget andet også skatteforhandlingerne, hvor det for DF nærmest er en selvstændig pointe, at Liberal Alliance ikke skal have meget med fra forhandlingsbordet. Og så taler vi selvfølgelig også om Inger Støjbergs tredje samråd i sagen om barnebrudene. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “DF vil ydmyge Samuelsen

 1. Forsinket tillykke til Henrik Qvortrup med de 54 fredag. Det er, sjovt nok, samme dag ex-konen blev 39 – og hun har det mindst lige så anstrengt med, der nu er under et år til de 40 som Mr. Q havde det med at tale alder. 🙂

  I forhold til forestående forsvarsforlig, synes det relevant at nævne, at Statsrevisorerne i den forløbne uge har udtalt kritik af indkøbet af de 27 F-35 fly, som skal besluttes i november 2017. Bufferen på de 2,9 mia (kun godt 100 mio pr. fly) kan være forkert i forhold til de præmisser man har lagt til grund for købet, herunder, at vi f.eks. har lagt væsentligt flere flyvetimer til hvert fly end man logisk kan forvente ift erfaringer andre lande har gjort. Det er alle medier ganske tavse om, selvom der synes at være en interessant sag. Hvorfor egentlig? Allerede da man så udbudsrapporten synes det mere objektivt fornuftigt at satte på F-18 som har en del år på bagen end at fedte for de amerikanske leverandører.

  Tak for endnu et godt program, og god uge til jer. 🙂

  1. Jeg takker hermed på fætterens vegne:-)
   Tak for rosen, Henrik! Og i lige måde.
   Bedste hilsner, Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.