Det er Tulle, der bestemmer

Det blev ugen, da Dansk Folkeparti mejslede i granit, hvem der har magten i dansk politik. Løkke tog konsekvensen af DFs utilfredshed med Esben Lunde Larsen og fyrede ham som fiskeriminister. Vi ser også nærmere på bandekonflikten og Dansk Folkepartis klare nej til nogen former for skattelettelser i toppen. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Det er Tulle, der bestemmer

  1. Faktatjek. På 35.02 udtaler Henrik: ”Man nu for første gang nogensinde i fredstid sætter soldater ind ved grænsen”. Har man lyttet til Jon Kaldan’s podcast ”Radioklassikeren: Grænsen er nået” (http://www.dr.dk/radio/p1/radioklassikeren/radioklassikeren-2016-01-11) hører man hvordan militæret i fredstid har varetaget grænsekontrol sammen med gendarmerne samt at grænsegendarmer har varetaget grænsekontrol fra 1839 til 1969. Politiets varetagelse af grænsekontrol er et nyere fænomen af kortere varighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.