Her har I os tilbage

Borgen Unplugged giver dig det forkromede overblik over sommeren i dansk politik her på tærsklen til nogle dramatiske måneder på Christiansborg. Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen ER vendt tilbage fra ferien og har sendt en direkte invitation til Kristian Thulesen Dahl og Dansk Folkeparti om at etablere en ”velfærdsalliance”, der skal sikre 25 milliarder kroner til velfærd frem mod 2025. En sådan aftale vil gøre det endnu vanskeligere for regeringen at finde flertal til skattelettelser. Vi tager et kig på de udfordringer, der venter for regeringen til efteråret. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

2 thoughts on “Her har I os tilbage

  1. Kære Henning

   MobilePay er undervejs, så man der får mulighed for at støtte med et éngangsbeløb. Håber, det kommer op at køre i løbet af den kommende uge.
   Indtil da er eneste mulighed for at donere via 10er.dk eller på dette link på hjemmesiden: http://www.borgenunplugged.dk/stoet-os-paa-10er/

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.