Borgerligt oprør mod Støjberg?

Ministerstormen mod Inger Støjberg i sagen om den ulovlige tvangsadskillelse af asylpar fortsætter med uformindsket styrke, og i modsætning til i sidste uge er der nu også kommet borgerlige polikere på banen med kritik. Hvor sikkert sidder Støjberg i sadlen? Få et bud på det spørgsmål og hør også, hvorfor Kristian Thulesen Dahl nu angriber Socialdemokratiet på flygtninge- og indvandrerpolitikken – nu gik det ellers lige så godt for de to partier med deres parløb. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

4 thoughts on “Borgerligt oprør mod Støjberg?

 1. Hej 2 x Quartrup. Jeg har lyttet til de seneste 8 programmer, og må indrømme at jeg synes jeres program er dårligt. I er det jeg vil kalde “out of touch” med hvordan folk tænker i dag, og jeres analyser virker let-købte og uden baggrunds research. Specielt Henrik Qvartrup var virkelig god i gamle dage, men nu virker han uskarp og analyse-evnen er ikke imponerende. Sorry men det er min holdning til jeres program. Det trænger gevaldigt til et løft i seriøsitet, og i trænger begge gevaldigt til tale med folk om hvad de synes om de forskellige politiske udfordringer. Jeres analyser kan jeg i hvert fald ikke genkende fra hverken min omgangs-kreds eller arbejdsplads. For meget Christiansborg tankegangs snik-snak og for lidt substans. Husk at de 4 traditionelle regeringspartier S+V+R+K har mistes 1/3 af deres stemmer over de seneste 10 år. Det er der en grund til og det er nok der i skal søges til spændende i jeres analyse arbejde.

  1. Kære Michael

   Vi noterer din holdning og håber, du finder noget andet at lytte til. Otte episoder er alligevel en sjat, hvis du ikke bryder dig om det. Det er der ingen grund til at spilde mere tid på.

   Bedste hilsner
   Henrik og Thomas

   1. Ha-ha. En hård returserv lige i den svage baghånd. Fredagens udsendelse var – som altid – båret af indsigtfuld kynisme, humor og et klarsyn jeg savner i stort set alle andre politiske magasiner. Jeg er fast lytter og synes jeg er i godt selskab.

    Venligst

    Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.