Støjbergs mesterspin

Det har været en højspændt uge i dansk politik. Inger Støjberg har været i samråd om den ulovlige tvangsadskillelse af asylpar – og det er ikke sidste gang, hun kommer til at skulle svare på spørgsmål i den forbindelse. Og så har regeringen endnu engang forsøgt sig med et udspil til en 2025-plan, som den håber kan slå en kile ned mellem Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet. Vil det lykkes? Og endelig giver vi et bud på, hvordan Kristian Thulesen Dahl kan chokere alt og alle på valgnatten. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

5 thoughts on “Støjbergs mesterspin

 1. Apropos Støjberg vil jeg sige, at jeg faktisk respekterede hende meget højt, selvom jeg var uenig med hende på flere punkter. For mig var det lidt af en overraskelse, at hun talte sort, for hun havde nået langt mere ved at stå ved sine handlinger i stedet for at forsøge at danse om den varme grød. Jeg er enig i, at de fleste andre nok i forvejen enten havde stor sympati for eller stor antipati imod hende – og sikkert bare er endnu længere ud i hver sin retning efter samrådet.
  Jeg forventede mere af hende – kampviljen manglede… Nu er det i hvert fald helt sikkert, at hun ikke bliver den første kvindelige formand i Venstre – hun er blevet ‘solgt’/ofret uden det kom til at fremstå sådan. Dygtigt spin.

  God weekend.

 2. Jeg ved ikke hvor Carl Holst kom ind sagen 😉 det var lidt malplaceret 😉

  1. Kære Jan

   Er ikke helt med. Carl Holst? Hvilken sag? Og hvordan var det malplaceret?

   Bh
   Thomas

 3. I siger, at der er en mulighed for, at DF peger på Mette Frederiksen i sidste øjeblik, hvis det viser sig, at Rød Blok får flertal på valgaftenen. Det kan godt være, det er mig, der er langsom, men jeg forstår stadig ikke hvad DF ville få ud af det? Socialdemokraterne ville jo stadig kunne lave politik med resten af rød blok, og omvendt, hvis ikke det fungerede, ville de stadig kunne lave politik med DF, selvom de ikke peger på Mette Frederiksen. Hvad ville de få ud af, at skifte mening i sidste øjeblik, hvis partierne til venstre for midten får flertal efter næste valg?

  1. Kære Mads

   Havde faktisk dit spørgsmål med til udsendelsen, men Henrik svarede mere eller mindre på det, før jeg kunne stille det. Hvis der fortsat er noget, du gerne vil have uddybet, så skriv gerne igen.

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.