Støt os på 10’er.dk

Vi er rigtig glade for at kunne give dig Danmarks skarpeste politiske analyser – uge efter uge.
Vil du være med til at sikre, at vi kan fortsætte med det, kan du støtte os med et valgfrit beløb via 10er.dk
Konceptet er simpelt. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil donere pr. afsnit af Borgen Unplugged.
Du kan stoppe dine donationer til hver en tid. Klik på knappen for at støtte.

Støt på 10er

På forhånd tak
Thomas & Lars

4 thoughts on “Støt os på 10’er.dk

  1. Tusind tak for et fantastisk program. Jeg har lyttet længe, og været lidt flov over ikke at få taget mig sammen til at støtte jer økonomisk tidligere. Men nu, hvor I også har fået Thorkild Olsen som sponsor, så kunne jeg ikke udsætte det mere. I er utroligt vidende, reflekterende og skarpe. Jeg kan godt forstå, at energiske, humoristiske og seriøse Thorkild har kastet sin kærlighed på jer og programmet. Jeg glæder mig allerede til næste uges udgave :o)

  2. Borgen Unplugged er genial underholdende journalistik, som med intelligent indsigt, og nogle gange tør humor, sætter den danske politiske scene under lup. Selvom jeg altid nyder fætter Henriks skarpe observationer, må jeg bare konstatere, at Lars….altså på en eller anden måde, i virkeligheden, har en fantastisk retorik 😉
    Endelig fik jeg taget sammen til at støtte via 10’er.dk…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.