Da taberne solgte sig som vindere

Påfaldende mange erklærede sig som vindere efter boligskatte-forliget. Kan det nu virkelig være rigtigt? Vi udpeger taberne, der ikke vil stå ved nederlaget. Den 1. maj var der mange, der gerne ville være Danmarks rigtige arbejderparti, men hvilket af partierne får egentlig de fleste af arbejdernes stemmer? Det får du svaret på i denne udgave af Borgen unplugged, hvor du også får det seneste afsnit i krigen mellem De Radikale og Henrik Sass Larsen. Og så er der en trussel til Venstre fra Dansk Folkepartis Martin Henriksen, der ikke er til at misforstå: Fortsæt flirten med De Radikale, og I taber magten. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

4 thoughts on “Da taberne solgte sig som vindere

 1. Kan man forestille sig, at Henrik Qvortrup får æren af at give den som gæstevært på NFL-showet i en årlig ‘Rookie Edition’?
  Tom Behnke startede hos Fremskridtspartiet og endte som gruppeformand for De Konservative. Det kan man vel godt kalde et moderat partihop fra højre mod venstre.

  Altid godt at lytte til jeres podcast over weekendkaffen.

  1. Man kan forestille sig mange ting, Mathias. Men ikke det:-)

   Godt spottet med Behnke! Endelig fik vi et navn, der har bevæget sig den modsatte vej. Tak:-)

   Bedste hilsner
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.