Hvorfor pisser ministrene på DF?

Regeringen kan fortsat ikke finde ud af at behandle Dansk Folkeparti, så der ikke kommer ballade. Kun med nød og næppe ser fødevareminister Esben Lunde Larsen ud til at overleve DFs vrede. Endnu engang har integrationsminister Inger Støjberg formået at bringe sindene i kog med sin opfordring om at angive mistænkelige personer hos pizzamanden, og Peter Hummelgaard fra Socialdemokratiet har fløjet med et rumænsk lavprisselskab, selv om han kaldte det for noget svineri, da Lars Løkke rejste med Ryanair. Og lige præcis statsministeren er igen igen blevet ramt af en jammerlig måling. Men Trump synes, han er fed. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

One thought on “Hvorfor pisser ministrene på DF?

 1. Tak for endnu et godt program. 🙂

  Et par tanker undervejs:

  Der er en grund mere til Mette F forholder sig stille til situationen: Der er en vis risiko for, at folk får mere kvalme over den uhellige alliance hen over midten med DF, hvis Socialdemokraterne begynder at agere *ligesom* DF, der jo hopper fra tue til tue, tænker jeg. 🙂

  Ifm. den rumænske flyvning må man bare stilfærdigt konstatere – for at bruge et HQ-udtryk – at når moral er godt må dobbeltmoral være dobbelt så godt, for nogle… Man skal undlade at forvente af andre hvad man ikke selv kan leve op til, og derfor er det klart at de således mødes af foragt. Det er ikke autentisk når man ikke selv overholder sine mål, som I også er inde på.

  Det er en borgerpligt at melde hvis man er vidende om ulovligheder. Forskellen er også, at hvis man vil anmelde noget bør man også kunne stå ved det – altså ikke anonymt. Om Støjberg ligger der en skjult dagsorden, hvor man gerne vil stække hendes popularitet, og det er et område hvor selv borgerlige politikere måske ikke bryder sig om hende, fordi hun siger tingene ligeud. DF bryder sig ikke om hendes klare tale, og det burde i sig selv være en anbefaling. http://politisk-blog.blogspot.dk/2017/03/nogle-vil-bare-misforsta.html
  Når de røde partier diskuterer hvor meget der skal gøres, så overser de egen rolle i hele problematikken, for det er præcis deres skyld at man undertrykte debatten mens den kunne føres anstændigt, og det så vi så resultatet af, da DF kom på tinge, for pludselig er alt rykket i den helt forkerte retning, hvor folk nærmest kæmper om at tale grimt om kommende danske statsborgere…

  God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.